Modificări importante la Tarom, după vizita chinezilor în România

Ponta Mănescu
Ponta Mănescu

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, o solicitare extrem de importantă către ministrul Transporturilor Ramona Mănescu, cu privire la compania Tarom.

Șeful Guvernului i-a transmis ministrului Transporturilor că, în pofida problemelor logistice, compania aeriană Tarom trebuie sprijinită pentru reluarea zborurilor directe pe ruta Bucureşti-Beijing, considerând că ar fi de bun augur ca investitorii chinezi să aibă o linie directă, mai ales acum, în contextul noilor relaţii dintre cele două ţări.

Ramona Mănescu a afirmat că, în urma discuţiilor cu reprezentanții companiei, există posibilitatea reluării cursei spre capitala Chinei, cu două zboruri săptămânale, pentru început, scrie Mediafax. Victor Ponta a mai amintit că zborurile directe către Beijing au fost întrerupte în 2003.

Tarom nu poate zbura la Beijing În luna iulie, după ce primul-ministru și-a exprimat dorința pentru înființarea unei curse a operatorului naţional aerian către China, directorul executiv de atunci al Tarom, Nicolae Demetriade, a declarat că Tarom nu poate zbura la Beijing cu avioanele pe care le are în prezent. Potrivit reprezentanților Tarom, există în schimb trei solicitări scrise ale unor companii din China care doresc să opereze pe ruta Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel