Modificare Cod Penal. Iohannis: Revoltător. E dictatură!

Bogdan Cotigă / 04 iul 2018 / 15:01 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a făcut o declarație fulger la o oră după adoptarea în parlament a modificărilor la Codul Penal și a catalogat acțiunea ca fiind o dovadă de dictatură a majorității.

Președintele Klaus Iohannis a părut extrem de deranjat de ceea ce s-a votat în parlament și a lansat o acuză directă la adresa PSD. "Este inadmisibil cum a transformat PSD procedurile parlamentare și cum se actioneză în ziua de azi in Parlament", a declarat președintele. 

Iohannis a continuat, apreciind că avem de-a face cu o dictatură. "Ceea ce se întampla în aceste zile este dictatura majorităţii", a adăugat Iohannis. 

El a mai spus că va detalia considerentele despre modificările făcute, într-o altă prezentare. "Despre Codul penal modificat voi avea o prezentare mai lungă atunci când voi contesta la CCR acest act normativ. De asemenea, este bine de ştiut că şi Codul de procedură penală, la care m-am referit acum câteva zile, este în pregătire pentru a fi contestat la CCR. Modificările care s-au făcut în bună măsură sunt fie inutile, fie chiar toxice şi dăunătoare şi am de gând să folosesc toate instrumentele constituţionale pentru a contesta aceste două acte normative - Codul penal şi Codul de procedură penală', a spus Iohannis la Cotroceni.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26