Modificare Cod penal. Șerban Nicolae, atac fulminant la Iohannis: Ordine de la oameni care îi sunt superiori

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va contesta la CCR modificările la Codul penal votate de Coaliția PSD-ALDE.

Într-o intervenție telefonic, liderul PSD Șerban Nicolae a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Iohannis pe care îl consideră ”subalternul unor grupuri oculte”.

„În mod absolut natural, pornind de la niște premize profund mincinoase, domnul Iohannis nu poate să tragă o concluzie corectă. A spus că am adoptat Codul penal, am adoptat doar modificări la Codul penal nu Codul penal în ansamblu și a spus că am bătut toate recordurile. Nu aveam cum să batem recordul Prună-Cioloș care făcut modificări prin OUG peste noapte. De la premize mincinoase domnul Iohannis nu putea să ajungă la o concluzie corectă.

Ceea ce mi se pare foarte grav este că domnul Iohannis barjocorește funcția de președinte al României. Atâta vreme cât nu a văzut textul final la modificările Codului penal, dar trage deja concluzii de asemenea gravitate în condițiile pentru decizia CCR citește de aproape o lună fără a da semne că a priceput ceva, mi se pare că este dincolo de limitele suportabilului public”, spune Șerban Nicolae.

”Oameni care îi sunt superiori”

„Eu cred că domnul Iohannis nu face decât să se conformeze unor ordine de la oameni care îi sunt superiori și care îl obligă să folosească funcția prezidențială pentru a bloca absolut orice în materie de legiferare în România. Dacă aș fi știut identitatea lor v-aș fi spus-o. Din păcate se păstrează încă într-o zonă foarte ascunsă, ocultă. Cei care au pus în aplicare protocoalele secrete, cei care au folosit instrumentele justiției în treburi politice, cei care se luptă cu disperare ca aceste prevederi neconstituționale din legislația penală să rămână oarecum în viagoare deși este absurd. (...) Amenințarea că va utiliza toate prerogativele instituției prezidențiale pentru a bloca punerea în acord a Codului penal și a Codului de procedură penală cu deciziile CCR mi se pare că e un atac direct la Constituția României, la drepturile și libertățile fundamentale. Așa este când ești subalternul unui stat ocul, al unei grupări de putere asunse prin dumbrăvi întunecate la adăpostul prtocoalelor”, a precizat Șerban Nicolae la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel