Modificare cod fiscal. Hans Klemm, reacție

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans G. Klemm, a declarat miercuri după-amiază, la Arad, întrebat de jurnalişti cu privire la adoptarea de către Guvern a modificărilor la Codul Fiscal, că a încurajat întotdeauna Guvernul să dialogheze cu toţi cei implicaţi, astfel încât să ajungă la cele mai bune decizii. 

Întrebat care este părerea sa cu privire la modificările aduse Codului fiscal, aprobate miercuri de Guvern, oficialul american a spus că aflându-se la Arad în cea mai mare parte a zilei, nu a avut posibilitatea să afle tot ceea ce s-a întâmplat astăzi la Guvern. "Pe de altă parte însă, trebuie spus că am încurajat întotdeauna Guvernul să poarte un dialog cu toţi cei implicaţi, astfel încât să se ajungă la cele mai bune decizii", a spus Klemm, potrivit traducerii oficiale. 

De asemenea, ambasadorul SUA a fost întrebat de jurnalişti şi cu privire la proiectul de modificare a legilor Justiţiei şi protestele de stradă desfăşurate duminică în legătură cu acesta, el răspunzând că îngrijorările administraţiei de la Washington cu privire la acest pachet legislativ nu s-au schimbat. 

"Guvernul american, adică guvernul meu - şi accentuez asta - a exprimat, cred pe 29 august a.c., îngrijorări profunde cu privire la acest pachet de legi. Şi aceste îngrijorări nu s-au schimbat", a spus ambasadorul SUA, aflat miercuri la Arad pentru o vizită la fabrica companiei Greenbrier Europe, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel