Mocioalcă, după decizia BEC: Hotărâre penibilă. Ar putea intra în Cartea Recordurilor

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Adrian Torma riscă să piardă mandatul de primar câștigat în Moldova Nouă, după decizia Biroului Electoral Central.

Biroul Electoral Central a emis o decizie prin care îi informa pe social-democrații cărășeni că la Moldova Nouă s-ar putea relua alegerile pentru funcția de primar și pentru cele de consilieri locali, fiind fixată ca dată ziua de 11 octombrie. Alegerile ar urma să fie reluate fără candidații Alianței PSD-Pro România. 

"Privesc și eu cu consternare la decizia BEC-ului de ieri și chiar nu înțeleg. Adrian Torma a câștigat alegerile în mod absolut democratic și mai multe instanțe, inclusiv acest Birou Electoral Central, au spus că este așa. Dar dacă, Biroul Electoral Central a fost în stare să invalideze post facto, fără nicio dovadă de fraudă un scrutin electoral ca și cel de la Moldova Nouă clar pentru funcția de primar, eu mă gândesc că astăzi, onor BEC-ul ar mai trebui să dea o hotărâre ca într-adevăr să intre în Cartea Recordurilor și să declare candidatul PNL direct primar. Și peste toate uzanțele, chiar să îl și valideze.

Lăsând amărăciunea și ironia la o parte, eu aștept motivarea acestei hotărâri și sper că și Adrian Torma și Partidul Social Democrat vor ataca în instanță această hotărâre și că instanța va face dreptate, invalidând această penibilă hotărâre a BEC”, a declarat Ion Mocioalcă, secretarul general al PRO România, potrivit reper24.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel