Mocioalcă, demisie PSD. Primele explicații: De ce am devenit disident

Descriere foto:

Ion Mocioalcă a explicat la Realitatea TV, marți după amiaza, de ce a devenit disident.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea Denisei Rifai, fostul PSD-ist Ion Mocioalcă a explicat pe scurt cauzele pentru care s-a desprins de partidul de guvernământ, devenind, așa cum el a spus, disident:

”Sunt multe de spus. Să știți că am cumpănit mult această poziție a mea și acest gest al meu de a pleca din PSD după 24 de ani în care am activat numai și numai în acest partid. Am dus foarte multe bătălii politice în acest partid, unele câștigate, altele pierdute, dar în momentul în care munca pe care o depui în cadrul partidului nu mai este apreciată, în momentul în care constați că nu mai este același sistem de valori pe care tu îl împărtășești cu conducerea partidului, sigur că trebuie să existe și astfel de momente. Și, în momentul de față, decizia mea a fost să părăsesc PSD-ul. Plec într-un partid tot de centru-stânga. Eu sper că într-un final poate vom ajunge tot în Internaționala Socialistă, care este o formațiune suferindă la nivel european, și cred că vom ajunge tot acolo ca să vorbim mai apăsat într-o limbă mai europeană despre aceste subiecte”, a precizat Mocioalcă.

Ion Mocioalcă, fost deputat PSD și fost lider PSD Caraș Severin, și-a dat demisia din partidul de guvernământ printr-o scrisoare în ziua când a împlinit 24 de ani de când a intrat în Partidul Social Democrat. El s-a înscris în Pro România. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25