Mocanu (PMP), ex-PSD, nervos pe Pleșoianu: Îmi este rușine

Adrian Mocanu, deputat PMP, ex-PSD, a fost extrem de revoltat după afirmațiile lui Liviu Pleșoianu vizavi de expulzarea lui Hans Klemm.

"Pe zi ce trece asist cu stupoare cum unii colegi parlamentari isi dau drumul la gura fara sa constientizeze ce spun sau ce urmari pot avea astfel de declaratii de la un ales in Parlamentul Romaniei.

Plesoianu - PSD a trantit "mucii in fasole", asa cum se spune "pe romaneste", si a scris pe Facebook (probabil in plen nu ar fi avut curajul?!) ca... "solicita EXPULZAREA (sic) din Romania a ambasadorului SUA Hans Klemm," adaugand ca, daca ministrul de externe si premierul nu iau masurile necesare, inseamna ca accepta "statutul de colonie".

Domnule coleg pesedist, imi e jena ca impartim acelasi statut – de ales al poporului – dumneavoastra si intregul PSD nu aveti ce cauta intr-o democratie moderna si intr-un stat de drept. Mai mult, ma minunez cum membrii PSD nu l-au taxat inca pe deputat, ca vorba aia, antecedente au... Sova, Ponta si altii. Sa intelegem ca sunteti de acord cu cele afirmate, domnilor parlamentari PSD? Si pe cine mai vreti domniile voastre sa expulzati?

Haideti... curaj, spuneti tot... tot ce clociti in laboratoarele de partid! Rusine colegi parlamentari ca nu amendati o astfel de afirmatie periculoasa... mai ales in contextual geopolitic din prezent! Declaratiile politice se asuma, adevarat, dar el a spus asta ca deputat PSD. Astfel stand lucrurile, intreb pe toti parlamentarii partidului de la "Putere": Sunteti de acord cu cele afirmate de acest coleg Plesoianu? Daca nu, astept scuze publice de la respectivul coleg si o pozitie ferma a partidului, altfel este posibil sa ne ducem cu gandul mai departe si sa intelegem tot mai bine de ce sunteti de acord cu aceasta afirmatie. Romanii trebuie sa cunoasca adevarul!", a transmis Adrian Mocanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel