Moarte Codruț Marta. Sorina Matei, întrebare CRUNTĂ pentru Elan Schwartzenberg

După o pauză de șase ani, Elan Schwartzenberg, omul de afaceri cu mandat internațional de arestare, a vorbit în exclusivitate pentru B1 TV, în emisiunea ”Actualitatea Românească” moderată de Sorina Matei.

Ziarista l-a întrebat "de ce l-a ucis pe Codruț Marta?", pornind de la faptul că așa susțin unele voci din România.

"Cred că oamenii nu realizează ce tragedie înseamnă uciderea unui om. La nivel de mass-media în România, ca să nu mai spun de autoritățile care proliferează aceste nebunii, ei comentează așa-zisa ucidere a lui Codruț Marta așa... banal. S-a bagatelizat, s-a minimalizat greutatea afirmației. Oamenii sunt nebuni de legat. Este o minciună!", a zis Elan Schwartzenberg.

"Dacă sunt nevinovat, nu văd de ce trebuie să ies în presă. Codruț a fost, este și va fi prietenul meu. Sper că este foarte bine acolo unde este. Nu am avut niciun conflict cu el. Sfidez orice persoană care vine și spune că în anii în care am fost în multe locuri de pe glob ne-a văzut altfel decât în maximă prietenie. Era și este un prieten apropiat. Sunt convins că este în viață. Nu am avut niciodată divergențe. Nu am avut niciodată vreun motiv de ceartă", a mai spus omul de afaceri pentru B1 TV.

"Rezolvarea" cazului

"El a fost la mine, că voia să se întâlnească discret cu niște persoane, cum se mai întâlnise. În acea zi, după ce a fost la mine acasă și, conform teoriei, l-am ucis, am apucat să ajung în oraș să mă văd cu Blejnar, să ajung la o masă unde era și un procuror DNA - să afle DNA și SRI despre cine e vorba -, m-am văzut cu cineva din conducerea UDMR, cred că György Frunda, nu mai țin minte ce am discutat, și seara pe la 7.00 am luat masa cu două oficialități străine care erau în România. Asta a fost ziua mea în care am și "rezolvat" cazul Codruț Marta", a declarat Elan Schwartzenberg, pentru B1 TV.

Acesta a precizat că există dovezi concrete apărute cu mult după dispariția lui Marta, care demonstrează că acesta este în viață.

[citeste si]

Întrebat de Sorina Matei de ce ar fi ales Marta să fugă din țară, Schwartzenberg a răspuns: "poate a primit și el informații că a doua zi e luat de acasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel