Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, incertă. Ce spune Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, invitat vineri, la DC News Live, a declarat că nu crede că se va ajunge la depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, în contextul scandalului ANAF-Antena 3.

Întrebat de către analistul politic Bogdan Chirieac dacă, în situația în care abuzul va continua și Antena 3 va fi aruncată în stradă, întrerupând emisia, PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, președintele PSD Liviu Dragnea a precizat: "Da, dar nu cred că se va ajunge acolo".

Liderul social-democraților a explicat faptul că, în afară de câteva voci singulare, și el, și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și președintele Klaus Iohannis și alte structuri spun că "totuși aici este un abuz. Nu există nici bază legală, nicio fundamentară serioasă să poți să închizi cinci televiziuni. Le-am spus, ieri, colegilor mei social-democrați de la Bruxelles despre acest lucru. În primul rând, nu reușeau să înțeleagă cum se poate întâmplă așa ceva. Am înțeles că deja sunt la o întâlnire. Sunt sigur că vor găsi o soluție ca legea să fie respectată, dar în același timp să nu se închidă. (...) Nicio familie, indiferent cât de amărâtă ar fi familia respectivă, nu este evacuată dintr-un apartament în cinci zile. Nu există așa ceva", a conchis Liviu Dragnea la DC News Live.

[citeste si]

Vezi declarația liderului PSD Liviu Dragnea de la minutul: 54:33

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel