EXCLUSIV  MOȚIUNE. Război Zamfir-Tudose. Declarația care a ENERVAT

Mihai Tudose l-a sancționat pe Daniel Zamfir, senator PNL, după ce acesta din urmă a zis, la DC News Live, că partidul din care face parte va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Premierul a spus: "Am văzut o declarație absolut halucinantă sau dimpotrivă, normală pentru ei (n.r. - liberali), a domnului Daniel Zamfir de la PNL care a afirmat că depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului fiindcă nu este stabilitate politică. Restul este poezie". Liberalul a explicat că nu acesta este motiv de moțiune, ci "proasta guvernare".

"Daca mai era nevoie de vreo proba ca oamenii astia traiesc DUPA URECHE, guverneaza DUPA URECHE, iata ca a venit de la insusi premierul Tudose, caruia i se pare halucinanta declaratia pe care am facut-o in aceasta dimineata la interviurile DCnews. Sigur, sunt magulit ca in timpul macelului din PSD, domnia sa are timp sa urmareasca ce spune un senator din opozitie, dar ar fi bine cand deschide gura sa arate macar urmatoarele:

1. Stie sa citeasca
2. Aude bine
3. Gandeste
4. Da o replica in cunostinta de cauza

Explicit, la intrebarea lui Bogdan Chirieac, afirm ca nu pentru luptele interne din PSD trebuie depusa motiunea de cenzura, ci pentru cat de prost guverneaza tara.

Domnul premier afirma ca as fi spus ca pentru instabilitate. Or, nici asta nu ar fi politic gresit, avand in vedere ca domnul Dragnea tocmai a afirmat ca partidul a trecut printr-un moment de cumpana. A depune motiune de cenzura de catre opozitie, in situatia asta in care, dupa spusele domnului Dragnea, partidul e intr-un moment de cumpana, si nu vreo cumpana doctrinara, i se pare poezie domnului premier. Acum, cred ca ultimul lucru de care poate fi banuit domnul Tudose, e ca-i place poezia. Dar, sa iesi azi candid, in fata tarii, dupa ziua crunta de ieri si sa anunti tu cat de stabila e situatia in partidul tau si in coalitie arata inconstienta acestui premier.

[citeste si]

Pai, domnule premier, cand ai dus propriul partid in stare de implozie, si guvernul, format 90% din colegii tai din partid, cu care te rafuiesti in interior ca sunt oamenii lui Dragnea, tot in stare de implozie, ai pus pe planul doi guvernarea, obiectivul a fost, si eu cred in continuare ca este, preluarea controlului partidului prin parghiile guvernamentale. Or, pentru faptul ca aveti alte prioritati decat guvernarea in interesul tarii, cred ca trebuie sa plecati. Si apropo: sunt convins ca-i veti face fericiti si pe multi colegi de partid de-ai dumneavoastră...", a transmis Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel