Moțiune de cenzură. Victor Ponta, la ședința deputaților PSD

Deputatul Victor Ponta a venit duminică la Grupul PSD, afirmând că vrea să-şi spună punctul de vedere în faţa parlamentarilor social-democraţi. 

"Eu sunt membru al Grupului PSD, nu m-a exclus nimeni din Grupul PSD, sunt deputat PSD şi am venit alături de colegii mei să îmi spun punctul de vedere", a declarat Ponta înainte de a intra în sala Grupului PSD.

"Cred că sunt obligat să spun ceea ce gândesc şi o să spun că sper că PSD nu declanşează războiul nuclear împotriva PSD. Dar o să spun în interior. Întotdeauna există loc de dialog până în ultima secundă. Mă duc înăuntru să vorbesc cu colegii mei", a spus Ponta. 

Întrebat în legătură cu moţiunea de cenzură şi faptul că numele său apare în textul documentului, Ponta a răspuns: "Împotriva mea şi cu numele meu s-au făcut multe moţiuni de cenzură, dar este prima pe care o face PSD. În rest, sunt obişnuit cu moţiuni de cenzură cu numele meu. Au fost destule cred în 4 ani". 

Acesta a declarat că moțiunea de cenzură nu va avea destule voturi.

El a adăugat că această moţiune este o greşeală.

”Niciunul dintre membrii PSD nu e fericit că am ajuns să ne omorâm între noi”, a adăugat acesta.

”M-am întâlnit cu Liviu Dragnea pe coridor”, a mai spus Ponta.

”Depunerea efectivă a moţiunii e un război atomic în PSD. În orice variantă, pierde PSD şi câştigă Iohannis. Dacă nu se depune, putem avea dialog. Dacă moţiunea nu va întruni numărul necesar de voturi, Grindeanu vine să discute cum se va face guvernul Grindeanu 2. Nu vă luaţi după trăznăi cu binoame. Dacă nu trece moţiunea, Klaus Iohannis are dreptul să numească premierul. Preşedintele nu este un om docil în slujba PSD-ului. E dorinţă de dialog din partea premierului. Putem salva România şi PSD fără să depunem moţiunea", a mai spus Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel