EXCLUSIV  Moțiune de cenzură, sondaj EXPLOZIV. Dragnea - Grindeanu: Cine câștigă războiul

Miercuri este o zi de foc pe scena politică românească. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, "România nu poate fi confiscată! Apărăm democrația şi votul românilor" va fi dezbătută și votată în ședința comună de miercuri a Parlamentului, la ora 11:00.

În acest context, DC News a lansat un sondaj cu întrebarea "Credeți că moțiunea de cenzură va trece?", iar răspunsurile au arătat astfel:

DA - 41,88% (6587)

NU - 58,12% (9143)

(w670)

Rămâne de văzut ce se va întâmpla. 

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, "România nu poate fi confiscată! Apărăm democrația și votul românilor", a fost depusă și citită în Parlament, duminică, fiind semnată de 222 deputați și senatori PSD și ALDE, cu 11 mai puțin decât ar fi nevoie pentru ca moțiunea de cenzură să treacă.

Acesta este cea de a doua moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sorin Grindeanu. Prima moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sorin Grindeanu a fost depusă la 1 februarie 2017, de către parlamentari PNL și USR, în contextul adoptării de către Guvern a OUG referitoare la modificările Codurilor penale. Intitulată "Guvernul Grindeanu — Guvernul sfidării naționale. Nu legalizați furtul în România", moțiunea a fost respinsă la 8 februarie, cu 161 de voturi "pentru" și 8 "împotrivă". Pentru a fi adoptată, moțiunea ar fi trebuit să întrunească cel puțin 233 de voturi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel