Moțiune de cenzură-Guvern Ponta. Laszlo Borbely: UDMR nu este interesată acum de o moțiune de cenzură

Elena Badea / 04 dec 2014 / 12:22 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

"Nu discutăm în momentul de faţă de moţiuni de cenzură, probabil cei din Opoziție ne vor căuta în februarie și atnci vom decide", a declarat, joi, la RFI, vicepreşedinte politic UDMR, Laszlo Borbely.

"Despre moţiune de cenzură deocamdată n-avem ce discuta, avem ce discuta despre buget şi aici ne interesează cum va fi bugetul care va fi înaintat Parlamentului, se pare, săptămâna viitoare. Nu discutăm în momentul de faţă de moţiuni de cenzură. În februarie nu ştiu ce fel de moţiune de cenzură vor să înainteze cei din Opoziţie, probabil că ne vor căuta la vremea respectivă şi atunci vom decide", a precizat Laszlo Borbely.

Liderul UDMR a mai susținut că primul eveniment politic va fi când noul Guvern va veni în Parlament să ceară votul și, întrucât Uniunea consideră că este bine ca deocamdată să fie stabilitate, afirmă că nu va fi nicio problemă să dea un vot favorabil noii structuri guvernamentale mai ales că nici Opoziția nu e foarte interesată să preia guvernarea. "Va trebui să mai discutăm această problemă. În cadrul grupului parlamentar am avut o primă discuţie, dar eu nu văd un impediment în momentul de faţă să dăm vot favorabil pentru acest Guvern, evident că o decizie se va lua la nivelul UDMR-ului", a continuat Borbely.

MOȚIUNE DE CENZURĂ - GUVERN PONTA, după 1 FEBRUARIE 2015, a anunțat vicepreședintele PNL, Sulfina Barbu 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27