Moțiune de cenzură. Chirieac: O să cadă cu mult zgomot

Parlament
Parlament

Bogdan Chirieac a vorbit la România TV despre participarea de astăzi a lui Klaus Iohannis la evenimentul pentru bicicliști. Totodată, analistul politic a făcut câteva precizări despre moțiunea de cenzură. 

Bogdan Chirieac spune că avea așteptări mai mari de la Klaus Iohannis. 

Eu l-am votat pe domnul Klaus Iohannis crezând că va fi un Mercedes. Acum nu mai am nicio îndoială, e ceva între trotinetă și o bicicletă. Eu speram că bicicliștii aceștia care pleacă din București, merg la Alba Iulia în poluarea centenarului. Cu domnul Iohannis președinte, urmau să meargă pe banda întâi a autostrăzii București - Alba Iulia și nu merg, merg tot pe acel drum de pe vremea lui Ceaușescu. Atât se poate. Este o secțiune cât mandatul domnului Klaus Iohannis, de la Mercedes la o bicicletuță. De la președinte de stat ce ar fi putut să fie primul stat în sud-estul Europei la o chestie de primar de oraș mic, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV. 

Moțiunea de cenzură 

Miercuri, 26 iunie, va avea loc votul în Parlament pentru susținerea moțiunii de cenzură. PNL a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă pe data de 20 iunie.

Această moțiune e moartă, nu există. O să cadă cu mult zgomot. Când se agită unul și altul că a renunțat PNL la Ludovic Orban prim-ministru, până la urmă și ridicolul are limitele sale. Nimeni nu a ieșit din hazard, nici statul subteran din interiorul PSD-ului. A hotărât să stea liniștit că nu e momentul acum. Nu are niciun fel de relevanță noțiunea., susține Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel