Moțiune cenzură. USR a hotărât ce va face: E SINGURA soluție

Foto: Facebook.com  Nicușor Dan
Foto: Facebook.com Nicușor Dan

USR nu va participa la votul pentru moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Grindeanu.

Vicepreședintele Uniunii, Elek Levente, președinte interimar al partidului, a transmis că singura variantă onorabilă este aceea a alegerilor anticipate.

"Considerăm, în momentul de față, că este un circ care s-a produs între două găști, mai precis între Dragnea și Grindeanu. Nu vrem să intervenim în acest circ. Cetățenii nu sunt prezenți în această dezbatere. Este o bătălie între hoți și incompetenți și noi nu vrem să participăm la această luptă a lor internă", a spus liderul USR, într-o declarație de presă.

Elek Levente a menționat că în cadrul ședinței Comitetului Politic al USR, aflat în desfășurare, se va decide dacă se va "ieși din sală în timpul votului", precizând în același timp că nu au avut loc discuții cu liderii PSD sau cu premierul Grindeanu.

"USR nu va participa la nicio discuție referitoare la intrarea la guvernare sau ceva de acest gen", a mai spus liderul USR.

Elek Levente a precizat că urmează să se decidă dacă parlamentarii USR se vor prezenta duminică în Parlament la citirea moțiunii de cenzură a PSD împotriva guvernului Grindeanu.

[citeste si]

Răspunzând unei întrebări referitoare la posibile discuții cu liderii PNL în ceea ce privește alegerile anticipate, Elek Levente a evitat să se pronunțe: "O să vedem cum vor decurge lucrurile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel