MOȚIUNE CENZURĂ PNL. Daniel Constantin: ALDE nu votează moțiunea de cenzură

Parlamentarii liberali-conservatori nu vor vota moțiunea de cenzură inițiată de PNL "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!", deși vor participa, marți, la ședința plenului reunit al Parlamentului și la dezbaterea moțiunii, a declarat, luni, co-președintele ALDE, Daniel Constantin.

"Eu nu o să particip la ședința coaliției de astăzi (luni — n.r.), fiind plecat pe teren, la Constanța, dar cred că deciziile sunt ca și luate în sensul că cei din ALDE am hotărât să nu votăm (moțiunea de cenzură inițiată de PNL — n.r.). O să participăm la așa-numita dezbatere, dar nu o să votăm și probabil aceasta va fi decizia coaliției de guvernare", a afirmat luni, pentru Agerpres, Daniel Constantin.

El a spus că textul moțiunii nu este clar în ceea ce privește nemulțumirile sau așteptările liberalilor referitoare la modul în care Executivul Ponta guvernează România.

"Am spus «așa-numita dezbatere» pentru că nu prea avem ce să dezbatem, fiind o moțiune care are două pagini și care nu tratează niciun fel de subiect de interes pentru cetățeni. Nu ni se spune unde am greșit din punct de vedere economic, nu ni se spune ce își dorește PNL să facă în actul de guvernare din punct de vedere economic, astfel încât să îi ajute pe români", a explicat acesta.

[citeste si]

PNL a depus săptămâna trecută moțiunea de cenzură 'Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta', în care afirmă că premierul, fiind trimis în judecată, compromite o națiune întreagă, iar liderii UNPR și PSD, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, sunt "complicii" lui dacă îl susțin în continuare. 

Moțiunea va fi dezbătută și votată marți în plenul reunit al Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel