EXCLUSIV  Moțiune cenzură. Daniel Zamfir, mesaj tranșant după mișcarea lui Orban - video

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Daniel Zamfir este convins că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!", nu are șanse să treacă.

Daniel Zamfir, care recent a trecut la ALDE, consideră că președintele PNL face un exercițiu de imagine prin depunerea moțiunii. "Face un exercițiu de imagine. Șansele sunt sub zero ca această moțiune de cenzură să treacă. Cu toate eforturile, Ludovic Orban spune pe la televiziuni că se luptă cu fiecare parlamentar în parte, probabil discută cu parlamentari de la PNL pentru a-i convinge să voteze moțiunea de cenzură", a declarat, la DC News, Daniel Zamfir, adăugând: "Nu vă gândiți că din alte partide sunt dispuși. A anunțat și Victor Ponta, care cred că își dorește mai mult decât oricine să cadă acest Guvern, că nici el nu votează moțiunea de cenzură, pe un argument de bun simț. Cum poți să dărâmi Guvernul unei coaliții care are peste 50 la sută încredere în opinia publică și să vină un prim-ministru al opoziției care are 8 la sută încredere (n.r. referindu-se la sondaje)? E lipsit de orice logică".

"Nu are nicio șansă să pice Guvernul în urma moțiunii depuse de PNL", a concluzionat Daniel Zamfir.

Moțiunea, citită luni în Parlament

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis că moţiunea depusă de PNL împotriva Guvernului Dăncilă va fi citită luni în plenul Parlamentului, urmând ca miercuri să fie dezbătută şi votată, a anunţat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru ca moţiunea să treacă sunt necesare voturile favorabile a 233 de parlamentari. Aritmetica din prezent arată că opoziţia este în prezent departe de a strânge numărul de voturi necesar pentru demiterea Guvernului.

Răspunsul, mai jos:

 

Emisiunea completă aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel