Moțiune anti-PSD. Pieleanu: Altceva mă îngrijorează pe mine...

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre moțiunea de cenzură inițiată de opoziție împotriva PSD.

Astfel, Marius Pieleanu a declarat că această moțiune este un exercițiu democratic pe care opoziția îl face, dar s-a arătat însă îngrijorat de un aspect: tema moțiunii de cenzură împotriva coaliției PSD - ALDE.

Sociologul spune că românii nu sunt interesați de actualul conflict dintre Președinție și Guvern în ceea ce privește relocarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, precizând că ar fi teme mult mai importante de moțiune.

„E un exercițiu democratic. Pot să îl facă. Eu sunt îngrijorat de teme. Aștept o moțiune, oricare ar fi ea, din partea PNL, un partid istoric, referitoare la lipsa autostrăzilor. M-aș bucura foarte mult dacă s-ar face o astfel de moțiune împotriva domnului Șova și implicit PSD. Vă informez, cu respect, că 9 din 10 români nu au niciun fel de problemă unde funcționează ambasada României în Israel. România are nevoie de prieteni”, a precizat Marius Pieleanu.

Amintim că în urma vizitei premierului Dăncilă în Israel, și a deciziei de a muta ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim, Klaus Iohannis a decis să îi solicite public demisia premierului Dăncilă. Imediat, PNL și USR au anunțat o moțiune de cenzură împotriva coaliției PSD - ALDE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel