MM Stoica, săgeți către Șumudică: Cu mine la FCSB, niciodată!

MM Stoica i-a "înțepat" și pe Mircea Rednic și Edward Iordănescu, tehnicienii despre care s-a vorbit că ar negocia cu Gigi Becali.

"Dică a eliminat Plzen, s-a calificat în primăvara europeană, ceea ce e foarte greu. Acum e pe locul 1. Despre ce vorbim? De ce vorbim de Rednic, de Edi Iordănescu? E vorba de lipsă de colegialitate din partea lui Rednic sau Edi Iordănescu. Era normal ca ei să iasă să spună că n-a fost nicio discuție între ei și patronul Stelei.

Cu mine în cadrul clubului, Șumudică nu poate ajunge la FCSB. Gigi mi-a făcut o singură promisiune: că niciodată nu mă va obliga să colaborez cu un antrenor cu care eu nu vreau să lucrez", a declarat MM la TV Digi Sport, potrivit GSP.

Tot mai multă lume din fotbalul românesc încearcă să găsească explicații pentru forma slabă arătată de Florin Tănase, Dragoș Nedelcu sau Florinel Coman, jucătorii veniți de la Viitorul la FCSB.

Prezent în studioul TV, Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a încercat să explice forma dezamăgitoare a "perlelor" lui Becali:

"Gică Hagi nu-i cerea lui Florinel Coman să se apere. Astea sunt informațiile pe care le-am primit. I-am spus lui Gigi încă de atunci. La noi nu se poate ca Florinel Coman să nu se apere! Poate Budescu să nu se apere, dar el face asta, chiar dacă o face pasiv. Dar Budescu chiar rezolvă meciurile!”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel