MM Stoica-CFR Cluj, război: Își ascunde incompetența

mm stoica
mm stoica

Bogdan Mara, managerul sportiv al lui CFR Cluj, le-a răspuns oficialilor steliști, care au acuzat că echipa "feroviară" e favorizată de arbitri. MM Stoica nu a scăpat de critici.

"Gigi Becali a făcut cea mai pertinentă analiză. A zis că Steaua n-a jucat nimic, deși are jucători de valoare. Declarațiile pe care ei le-au dat despre arbitraj au avut succes. Golul lui Urko Vera a fost perfect valabil. Referitor la faultul lui Nouvier, dacă urmărim atent reluarea, vedem că jucătorul nostru atinge mingea. Domnul Hațegan a arbitrat corect. Dar presiunile au avut efectul lor.

Dan Petrescu n-a spus nimic de MM Stoica, iar el îl tot acuză. Nu știu cum poate să spună dânsul asta. Noi am dat 20 de goluri date, cum stăm cu fundul în poartă? Să-și aducă aminte MM Stoica de faptul că Unirea Urziceni, echipa campioană, a fost creația lui Dan Petrescu, nu a lui.

Nu poți să-ți ascunzi incompetența în spatele unor acuze asupra CFR-ului. Mă refer aici și la MM Stoica, și la Nicolae Dică. MM a mâncat o pâine cu Dan Petrescu la Urziceni, tactica era aceeași și atunci și o lăuda. Acum și-a schimbat părerea. Să se uite la ei în vestiar!

Să le fie rușine față de Gigi Becali! Le-a pus la dispoziție cei mai buni jucători din Liga 1. MM să aibă puțin respect față de cluburile din Liga 1 și față de CFR. Să nu mai vorebească niciodată de echipa noastră și de Dan Petrescu. Să ne respectăm mai mult!", a zis Bogdan Mara la TV Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel