Mizerie şi parcări scumpe în Bucureşti. Sebastian Burduja, atac voalat în primul său vlog. "Pe bune, uite cum arată în jur"

Sursa: Facebook Sebastian Burduja
Sursa: Facebook Sebastian Burduja

Sebastian Burduja, preşedintele PNL Sector 1 şi deputat liberal, o taxează indirect pe Clotilde Armand în primul său vlog politic. Acesta taxează mizeria şi preţul mare al parcărilor din Capitală, probleme la care a contribuit şi primarul Sectorului 1. 

"Dacă te întrebi de ce politică sau de ce ar trebui să ne pese, ajunge să te plimbi puţin prin Bucureşti. Pe bune acum, uită-te cum arată în jur. Nu zic că plouă, că e înnorat, că nu a mai fost soare de câteva zile. Dar uită-te la mizeria de pe străzi. Uită-te la faptul că dacă ai un copilaş şi vrei să treci cu căruciorul, nu ai pe unde să îl duci că sunt maşini parcate pe trotuar. 

Acolo unde nu sunt parcări suficiente, mai ales în zona asta cum suntem aici pe Berzei-Buzeşti, plăteşti şi câte 15-20 de lei ora la parcare. Cred că sunt cele mai scumpe parcări din lume, nu? Era un record chestia asta", a spus Sebastian Burduja în vlogul său.

Culmea, problemele arătate de Sebastian Burduja sunt exact cele la care a contribuit şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Disputa dintre aceasta şi Romprest, societatea care se ocupă de salubrizare în Sectorul 1, a dus la strângerea gunoaielor pe străzi timp de mai multe săptămâni. 

În ceea ce priveşte parcările, care sunt deja scumpe, Clotilde Armand a anunţat că vrea să mărească tarifele până la 600 de lei pe an pentru zonele de reşedinţă. 

Clotilde Armand a avut dispute chiar şi cu liberalii din Sectorul 1, al căror preşedinte este chiar Sebastian Burduja. Primarul PFA (aşa cum ai putut CITI AICI) le-a cerut consilierilor locali PNL să îşi elibereze birourile, după ce nu au fost de acord cu un proiect depus de ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel