Miza lui Antonescu în lupta din PNL pentru Președinție

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a arătat de ce a propus în ședința Biroului Politic Național ca prezidențiabilul partidului să se aleagă doar prin votul Delegației Permanente, fără ca inițial să se facă măsurători sociologice.

Antonescu crede că oamenii lui Iohannis din PNL încearcă să forțeze candidatura președintelui PNL la președinție și vor să-și acopere voința imperativă cu un sondaj care are, potrivit lui Antonescu, relevanță slabă.

Votul din Delegația Permanentă va fi unul exclusiv politic, iar Antonescu vrea ca acesta să echivaleze cu asumarea responsabilității. Acest lucru implică faptul că, cei care forțează candidatura lui Iohannis, vor fi cei care vor deconta un eventual eșec.

Antonescu, în ședința PNL: Nu vreau să fac pe prostul

"Singurul lucru pe care îl doresc: asumarea explicită a responsabilității unei decizii politice. Eu nu vreau nici cu orice preț să fiu candidat, dar nu vreau nici ca niște oameni să nu spună nu ne-ai dat alegere, nu ne-ai dat alternativă", a declarat Crin Antonescu, luni seară, la România Tv.

"Așa că, foarte frumos, fără nicio supărare, fără nicio rupere de cămașă de pe noi, mergem la o decizie pe care o luăm și o urmăm cu toții", a adăugat Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel