EXCLUSIV  Miza deciziei lui Rareș Bogdan. Val Vâlcu explică riscurile: L-ar fi scos din jocul politic

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat, în opinia sa, de ce nu candidează Rareș Bogdan, care e miza și ce strategie aplică fostul jurnalist. 

Rareș Bogdan a exclus ambele variante vehiculate în ceea ce-l privește. El spune că nu va fi premier, dar și că se roagă să nu fie candidatul PNL la Primăria Capitalei. Peste un număr de ani, nu exclude varianta de premier. Subliniază că fiecare își face un drum în viață, iar el stă bine acum. Este europarlamentar PNL și prim-vicepreședinte PNL. 

Jurnalistul Val Vâlcu apreciază acest demers al lui Rareș Bogdan și că nu expune la risc, făcând calcule politice responsabile: ”O candidatură nu e lipsită de riscuri. Dacă ar candida la Primăria Capitalei și ar fi înfrânt, s-ar prăbuși în plină ascensiune. O astfel de înfrângere l-ar fi scos din jocul politic. Pe de altă parte, dacă ar fi câștigat, s-ar fi bucurat și de mai multă simpatie în politică, fiind propulsat în politica de vârf. În plus, dacă intra în acest joc și, în urma sondajelor, ar fi fost mai puțin preferat decât Nicușor Dan, și această negociere politică ar fi reprezentat un risc pentru cariera politică, pentru că ar fi urmat să fie văzut ca politicianul mai slab decât Nicușor Dan. Așteptându-și momentul pe scena politică, Rareș Bogdan își conservă șansele de a reprezenta o soluție pentru partid sau pentru Guvern. Principial, e corect, și, în plus, această strategie îl păstrează și-n jocul politic”. 

*articolul prezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel