Miza ARD: diaspora. Vezi ce mesaje de disperare publică pe Facebook

300092_405341396206838_2080043127_n
300092_405341396206838_2080043127_n

Alianța România Dreapta a început să posteze, după aflarea estimărilor de la ora 14, mesaje de disperare pe Facebook. De la "România e în pericol" sau "Ieșiți la vot sau ieșim din Europa" până la postarea listelor cu secțiile de vot din America, totul a fost posibil. ARD a trecut, în doar opt ore, de la încredere și atac, la disperare și s-au agățat de ultimul fir de speranță.

Încă de dimineață ARD a postat pe Facebook o imagine cu Crin Antonescu și Gigi Becali, pe care scria "Te vor oi. Nu pune b/votul". Încrederea celor din ARD a fost dată și de răspunsurile la întrebarea "Pe candidații cărei grupări politice ați pune ștampila la alegerile parlamentare din 9 decembrie?". ARD-ul ar fi câștigat cu 700 de voturi în fața USL-ului. ARD a obținut 2900 de voturi și USL, 2200. Însă trebuie luată în calcul o variabilă primordială, 2.200 din susținătorii pe Facebook ai ARD au votal USL și doar 2900 au votat Alianța România Dreaptă.

După ce au fost date rezultatele estimare de la ora 14, Alianța a postat pe Facebook o imagine cu textul "România e în pericol". Mai mult, ei au adăugat imaginii un avertisment clar: "USL ne poate scoate din UE și de aici decurg pierderi multe și grele pentru populație, cum sunt libera circulație, locurile de muncă în afara țării și investiții în economie. USL pune România în pericol de izolare pe plan internațional!".

Trei ore mai târziu, ARD își continua campania printr-un video cu Traian Răzvan Ungureanu, care a transmis, printre alte îndemnuri de a ieși la vot, "ieșiți la vot sau ieșim din Europa".

La ora 18, încrederea ARD-ului a început să se năruie și disperarea și-a găsit locul. Ei au postat un alt îndemn la care s-a alăturat imaginea cu textul "Diaspora votează cu inima". Îndemnul ARD către români a fost "Sună așadar trei prieteni care locuiesc în diaspora și convinge-i, vă rugăm, să meargă la vot. Propagă acest mesaj pe Facebook, Skype, Twitter și pe alte rețele de socializare. Activismul online trebuie răsplătit prin exprimarea directă pe buletinul de vot. Rupe o oră din viața ta!"

În urmă cu două ore, după ce aveam deja rezultatele exit pollurilor, ARD a postat pe Facebook lista cu secțiile de votare din America. Acolo votul continuă până mâine. Până atunci, ARD se agață de ultima speranță și încă își continuă campania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel