Mitriţă, la primul gol oficial pentru New York City FC

Mitriță
Mitriță

Internaţionalul român Alexandru Mitriţă a marcat primul său gol oficial pentru New York City FC, duminică, în meciul terminat la egalitate cu Los Angeles FC, 2-2, în Bronx, în liga profesionistă nord-americană de fotbal - Major League Soccer. 

Mitriţă a deschis scorul în min. 39, după acţiune caracteristică pe partea stângă a atacului, pe o contră, a întors câţiva fundaşi adverşi şi a şutat în plasă. Celălalt gol al newyorkezilor a fost semnat de finlandezul Alexander Ring (62). Ambele goluri ale echipei din California au fost reuşite de mexicanul Carlos Vela (43, 76 - penalty). 

Mitriţă a fost integralist şi a primit un cartonaş galben (90). Fostul jucător al Universităţii Craiova este convocat la naţionala României pentru meciurile cu Suedia şi Feroe, din preliminariile EURO 2020. New York City FC a terminat la egalitate în toate cele trei meciuri susţinute în acest sezon. În clasamentul Conferinţei de Est, DC United ocupă primul loc, cu 7 puncte (3 jocuri), urmată de Columbus Crew, 7 p (3 j), Montreal Impact, 6 p (3 j), New York Red Bulls, 4 p (2 j), Toronto FC, 3 p (1 j), New York City FC, 3 p (3 j), etc. 

Vezi şi: Badea, provocare pentru Brandl: ”Alegeți una”. Gâdea: E lovitură!

Hoandră, către Rareș Bogdan: Pierd un coleg, nu un prieten

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel