Mitrea: Rana că nu avem prezidențiabil, alimentată de europarlamentare

CONSILIUL NATIONAL PSD - CONSTANTA
CONSILIUL NATIONAL PSD - CONSTANTA

 Vicepreședintele Camerei Deputaților, Miron Mitrea, a declarat pentru ziare.com că mulți social-democrați resimt lipsa unui prezidențiabil ca pe o rană, una ce va fi alimentată și de europarlamentarele de la începutul lui 2014.

Singurul argument în favoarea candidaturii liberalului Crin Antonescu este, potrivit lui Mitrea, onoarea.

”Rana care există, că nu avem candidat la președinție, va fi alimentată și de europarlamentare. Dar prezidențialele sunt repede. Dacă ar fi în 2015, aș spune - Au!”, spune social-democratul.

Miron Mitrea consideră că PSD era mai puternic în perioada Adrian Năstase, despre care crede că ar putea candida le prezidențiale.

”Sigur ca există (dorința de a avea un prezidențiabil la unii social-democrați - n.r). Singurul argument serios pe care îl avem în discuția cu colegii noștri care ridică această problemă este că trebuie să ne ținem de cuvânt, că avem o înțelegere, că ne-am luat partea din înțelegere, nu putem, cu sacii în căruță, să spunem: Asta e, Crinule, ai tras la căruță, dar acum nu mai avem nevoie de tine. Eu sper ca și alți politicieni să creadă așa ceva”, a spus Miron Mitrea, întrebat dacă poate confirma declarațiile lui Adrian Năstase, conform cărora în PSD există un curent al celor care vor ca partidului să aibă un prezidențiabil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel