Miting USR PLUS vineri, 24 mai. Lovitură pentru PNL

Alianţa 2020 USR PLUS organizează vineri în Parcul Izvor un miting electoral la care va fi prezent şi liderul ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt.

Este un semnal rău pentru liberali. În timp ce la PNL, oamenii au fost aduși cu autocarul la mitingurile organizate de partid, situația este diferită la USR PLUS. Tinerii corporatiști și-au luat liber vineri probabil pentru a merge la miting. Altă explicație nu este din moment ce majoritatea clădirilor de birouri din București sunt goale. 

Mitingul începe cu un concert

Evenimentul va fi deschis la ora 16,00 de un concert, iar de la ora 19,30 vor fi discursurile preşedinţilor celor două partide, Dan Barna şi Dacian Cioloş, şi ale candidaţilor la europarlamentare, conform unui comunicat transmis de Alianţa 2020 USR PLUS.

Organizatorii anunţă că mitingul va fi unul diferit de cele clasice pentru că participanţii vor putea sta pe iarbă sau vor putea juca badminton cu candidaţii Alianţei.

"Campania noastră electorală a însemnat multă muncă. Am început cu strângerea semnăturilor, pe bune, şi am primit încrederea a peste 500.000 dintre români. Apoi a urmat caravana victoriei prin toată ţara, candidaţii noştri, membrii filialelor celor două partide şi mulţi voluntari au străbătut România de la nord la sud şi de la est la vest, în toate marile oraşe dar şi satele îndepărtate. Acum tragem linie şi organizăm ultimul miting electoral în Bucureşti. Îi aşteptăm pe bucureşteni alături de noi pentru a ne bucura împreună de ultimele zile de campanie, urmând ca apoi două zile mai târziu să ne vedem la vot", transmite preşedintele USR Dan Barna, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel