Miting USR - PLUS. Crina Dobre: Ne-ați jignit în ultimul hal și a venit momentul

Crina Dobre și Emil Boc
Crina Dobre și Emil Boc

Crina Dobre (PNL) a reacționat după mitingul organizat de alianța USR - PLUS de la Cluj Napoca, duminică, 5 mai 2019.

USR - PLUS nu a reușit să scoată prea mulți oameni în stradă la mitingul de duminică, 5 mai. Lucrurile au mers puțin mai bine în cazul PNL. Crina Dobre, membră a Partidului Național Liberal, a transmis un mesaj în acest conext.

”Ne pare rău că vă dăm peste nas cu mitingul vostru lamentabil. Știm că sunteți dezamăgiți de prestația și lipsa de fler politic a liderilor Alianței. Dacă organizau miting la București, unde lumea e sătulă de Firea, era buluc de oameni. Dar au vrut la Cluj, au impresia că îi suflă ei orașul lui Emil Boc, joacă la miză mare . Boc are 80% intenție de vot, terminați cu prostiile. Omul a făcut treabă acolo, nu s-a jucat. Ne-ați jignit în ultimul hal în ultimele două luni și a venit momentul să își cunoască fiecare locul.

Și noi am învățat carte serios, și noi avem activități profesionale bune, noi chiar știm politică și administrație publică, suntem educați și avem bun simț. Însă nu putem sta să ne târâți prin noroaie fără pic de rușine, doar pentru că sunteți "noi".

Altădată să nu mai atacați aiurea pentru voturi, că e competiție politică și va câștiga cel mai bun, nu cel care țipă mai tare pe facebook.

Ați uitat că am înghițit gaze împreună! Ați uitat că PSD e dușmanul. Al țării, nu numai al PNL-ului”, a scris Crina Dobre pe Facebook.

VEZI ȘI: Burduja (PACT) - Grapini: Vă dau în JUDECATĂ pentru ce ați putut să ziceți!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel