Miting PSD. Ponta, reacţie fulger după lovitura lui Tăriceanu

După ce luni, 4 decembrie, Călin Popescu-Tăriceanu a spus că nu ar fi nevoie de mitinguri de susţinere, Victor Ponta a avut o reacţie pe Facebook.

"Poate macar de opinia rationala a lui Calin Popescu Tariceanu asculta “infierbantatii” din Conducerea actuala a PSD si opresc prostia asta isterica a mitingurilor de “solidaritate cu Sefu’”!

Oamenii te-au votat si ti-au dat Puterea ca sa guvernezi bine si sa schimbi legal ceea ce nu merge bine - mitinguri face Opozitia sau un grup de oameni care se lupta cu Puterea!

Cand ai majoritate parlamentara si controlezi guvernul folosesti Puterea data de votul oamenilor si adopti legi, ordonante sau hotarari de guvern care sa schimbe ceea ce merge prost in tara - nu faci mitinguri isterice si inutile cu oameni care au treaba la locul de munca sau acasa si vin doar de frica sa nu ii dai afara sau sa nu se supere “Seful”!

Dincolo de ridicolul grotesc al unui miting de protest condus glorios de Seful Comisiei de Control a SRI si de Ministrul Muncii din Guvern - pana si raposatul Hugo Chavea ar considera situatia comica/ lasati prostiile si faceti ce asteapta oamenii de la voi!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

În acest context, amintim că PSD va organiza, weekendul viitor, un miting "împotriva statului paralel și ilegitim", atât în București, cât și în restul celorlalte orașe din România, a anunțat, duminică seara, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel