MITING PSD. Pleșoianu: S-a RATAT șansa!

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a vorbit despre mitingul pe care partidul dorește să-l organizeze.

"De mai mult de un an insist în partid și public referitor la necesitatea unui miting mare, un miting care să le dea ocazia să se exprime și românilor majoritari - românilor care s-au săturat să trăiască într-o țară controlată din sufrageriile nelegitime ale unora. De două ori se ajunsese chiar la decizia oficială de a organiza un astfel de miting. Însă tot de două ori au intervenit tot atâtea răzgândiri.

[citeste si]

Văzând care este situația, mi-am asumat pe cont propriu protestul de la DNA din vara trecută (protest care a determinat-o pe distinsa #SUFRAGERISTĂ să ocolească intrarea principală și să intre pe ușa din dos). Mi-am asumat de curând și protestul cu portocale de la Cotroceni, alături de câțiva oameni inimoși. Tocmai de aceea, deși mă bucură recenta decizie a PSD de a organiza până la urmă un miting mare (pe o altă temă), trebuie să spun că s-a ratat în câteva momente cruciale șansa unei manifestații care ar fi schimbat total lucrurile pe aici. Dacă s-ar fi organizat un miting mare chiar pe dealul de unde pleacă inuman de des în vacanțe Insul din Deal, vă garantez că rânjetul acela de preș al Noii Securități s-ar fi retras subit, iar de la DNA o cucuvea rapid zbura...", a spus Liviu Pleșoianu.

Sprijinirea familiei tradiționale

Social-democrații reuniți în ședința Comitetului Executiv au decis organizarea unui miting de amploare în cursul lunii mai. Tema a fost anunțată după terminarea reuniunii de președintele social-democrat: sprijinirea familiei tradiționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel