Miting PSD, mizerie. Firea, informații de ultimă oră

Zona Piaţa Victoriei a fost curăţată în mai puţin de o oră de la finalul mitingului PSD de către operatorii de salubrizare angajaţi de organizatori, a informat, duminică, Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, la toate manifestările publice organizatorii au obligaţia, prin protocoalele încheiate cu Primăria Municipiului Bucureşti, să asigure salubrizarea zonelor unde au avut loc evenimentele.

"Deşi se doreşte inducerea ideii că salubrizarea acestei Pieţe reprezintă un eveniment 'unic', menţionăm faptul că la toate manifestările publice, adunări, festivaluri, concerte etc., organizatorii au obligaţia, prin protocoalele încheiate cu Primăria Municipiului Bucureşti, să asigure salubrizarea zonelor unde au avut loc evenimentele", se arată în comunicat.

Piaţa Victoriei a fost salubrizată de 100 de muncitori cu 10 utilaje, a indicat PMB.

"Având în vedere informaţiile false care circulă în mediul online, care fac referire la salubrizarea Pieţei Victoriei, Primăria Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: imediat după finalizarea manifestării publice care a avut loc seara trecută în Piaţa Victoriei, şi la care au participat sute de mii de persoane, operatorii de salubrizare, angajaţi de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei. Astfel, în mai puţin de o oră, 100 de muncitori cu 10 utilaje (curăţătoare, cisterne spălat, utilaje pentru încărcarea şi transportul deşeurilor) au salubrizat întreg perimetrul în care s-a desfăşurat evenimentul", a explicat PMB.

Conform sursei citate, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, au fost salubrizate toate zonele din Bucureşti unde au avut loc manifestări publice - evenimente sportive, marşul LGBT, marşul Noua Dreaptă, etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel