MITING PSD. Mii de de oameni în stradă: SUSȚINEM GUVERNUL GRINDEANU-VIDEO

UPDATE: Mitingul PSD s-a încheiat.

Românii sunt mulţi care susţin PSD! Sunt mândru că vă am alături, sunt mândru că sunt membru PSD. Am venit astăzi să spunem tuturor românilor că şi noi contăm. Am venit astăzi să spunem tuturor că democraţia nu se negociază, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, în discursul său.

Mitingul PSD a început la ora 10,00, în faţa Primăriei Târgovişte, a durat circa o oră, iar apoi participanţii au mărşăluit pe străzile din centrul municipiului, punctul final fiind în jurul orei 12,00 în faţa sediului PSD din oraş. Înainte de discursurile oficialilor s-au auzit în difuzoare cântece patriotice. Participanţii la miting au avut steaguri şi pancarte. Guvernul se alege prin vot, Suntem oameni de cuvânt, continuăm alături de PSD, Votul meu contează, Ghinion, am ieşit şi noi!, Şi eu #rezist, frate, #OmNuBinom, Iohannis, fii preşedintele tuturor românilor, Nu vreau preşedintele meu, vreau preşedintele nostru, Mai doarme ăla de la USR?.

-------

Știrea inițială:

România TV informează că 10.000 de oameni au ieșit în stradă, la miting, pentru a susține Guvernul Grindeanu.

Se întâmplă în Târgoviște. Oamenii prezenți la miting strigă: "SUSȚINEM GUVERNUL GRINDEANU".

Evenimentul a fost anunțat pe Facebook în urmă cu trei zile.

VEZI ȘI: Surpriză la MITING PSD. Cine a venit

"Partidul Social Democrat, organizația Dâmbovița, vă informează că sâmbătă, 25 februarie 2017, ora 10:00, va avea loc o manifestare publică în vederea susținerii Guvernului României condus de Sorin Grindeanu.

Persoanele participante se vor întâlni, începând cu ora 10, în Piața Revoluției (zona statuii Constantin Brâncoveanu) unde vor staționa până în jurul orei 11.15, după care, coloana de manifestanți se va deplasa pe următorul traseu: Bulevardul Libertății- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân- Bulevardul Independenței- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertății- sediul PSD Dâmbovița.

Vă precizăm că la manifestație sunt așteptate aproximativ 10000 de persoane și, pe această cale, lansăm invitația de a ni se alătura toți cei care susțin Partidul Social Democrat, susțin Programul de Guvernare pe care acesta l-a prezentat în campania electorală, program ce poate fi pus în aplicare doar prin efortul susținut al Guvernului ales în mod democratic, în 11 decembrie 2016, prin votul milioanelor de români.

Reiterăm ideea că mitingul pe care îl organizăm este o formă de a demonstra susținerea pe care o acordăm Guvernului României condus de Sorin Grindeanu, conducerii centrale a Partidului Social Democrat și constituie, în același timp, o modalitate prin care ne solidarizăm tuturor celor care susțin principiile și valorile statului de drept, drepturilor și libertăților fundamentale ale omului", transmitea președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel