EXCLUSIV  Miting PSD. Manipulare cu gunoaiele de pe jos. Adevărata problemă

gunoi
gunoi

A fost iureș mare pe Facebook pe ideea sticlelor de plastic lăsate pe jos în Piața Victoriei, de către simpatizanții PSD.

Într-adevăr, erau gunoaie, dar în condițiile în care coșurile destinate pentru acest lucru erau pline și nu mai aveai loc să arunci nimic.

"Singurul lucru care va rămâne după mitingul PSD este muntele de gunoi", spunea un membru USR. Totuși, nu este o mare problemă. După ce au plecat oamenii din Piața Victoriei, angajații firmelor de salubritate au venit și au făcut imediat curat.

Cei care vor să arate cât de ”mizerabili” sunt votanții PSD, arătând că după protest au rămas doar gunoaiele, ar fi bine să se uite cum arată un astfel de loc după un concert. De fapt, ei știu că așa se întâmplă mereu. Cel mai recent exemplu care îmi vine în minte este Piața Constituției după concertul Sia. Acolo nu cred că erau votanți PSD, iar Piața Constituției era plină de gunoaie: pahare goale, ambalaje, cutii și pungi. Căutați pe Google și vedeți cum arată Bucureștiul după un concert cu vreo vedetă. Sau în orice alt loc din lume...

Și oamenii ăștia care se tot miră de munții de gunoaie lăsați de votanții PSD, care de altfel au fost imediat rași de firmele de salubritate, ar trebui să-și dea seama că nu asta e problema. Problema este în păduri, în munți, acolo unde nu vine nimeni să ia sticlele aruncate. Am fost recent la Azuga într-un loc mai greu accesibil. Erau gunoaie destule, cum sunt și în alte locuri frumoase din natură, și nu am văzut pe nimeni să se plângă pe Facebook de mitonănie și că natura este în pericol. 

Felicitări celor care le-au dat o mână de ajutor oamenilor de la salubritate, dar aceștia se descurcau și fără ei. Mai bine, voluntarii ar merge în natură să facă acolo curat unde chiar este nevoie puternică, acolo unde indiferent de ce partid votează, românii aruncă gunoaie fără nicio remușcare!

(w670)

Foto DC News

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel