Miting PSD Galaţi. Carmen Avram: Am ajuns să trăim într-o ţară în care lideri cu pretenţii încalcă reguli şi legi

Loredana Brumă / 11 mai 2019 / 11:59 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Avram
Carmen Avram

Carmen Avram participă alături de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă la mitingul de la Galaţi. 

"Aş vrea să vă vorbesc despre adevăr. Acel adevăr pe care unii ar vrea să nu-l aflaţi, deoarece vor să trăiţi în minciună, iar ei să vă poată stăpâni mai bine. Am ajuns să trăim într-o ţară în care lideri cu pretenţii încalcă reguli şi legi, decenţă şi minima eleganţă de limbaj. Vor să ne aducă pe toţi la nivelul lor mic.

Am ajuns să trăim într-o ţară care e din ce în ce mai inundată de ură şi de minciună. Am ajuns să trăim într-o ţară în care oamni, care înca mai cred că ideile, gândurile şi voturile trebuie să fie libere, sunt înjuraţi pentru ca voi să vă temeţi şi ca ei să vă poată stăpâni. Vor să vă dezbine pentru ca ei să vă poată stăpâni. 

Adevărul trebuie auzit

 

Adevărul este că România nu este mică, România nu e neimportantă. România este pe locul 7 ca mărime în Uniunea Europeană. Nu suntem mici, nu suntem neimportanţi. Adevărul este că această ţară ncepe să o ducă din ce în ce mai bine. Adevărul este că doctorii şi profesorii au astăzi salariile pe care le merită, adevărul este că salariul minim brut a crescut, adevărul este că şomajul e la nivel minim", a spus Carmen Avram la mitingul de la Galaţi. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24