MITING PSD. Cezar Preda - Pleșoianu, scandal: Manipulați și folosiți tunurile de propagandă

Cezar Preda, senator PNL și Liviu Pleșoianu, deputat PSD, au avut un schimb de replici pe marginea mitingului pe care PSD îl pregătește.

După ce senatorul Cezar Preda a zis că ideea PSD-ului de a scoate oameni în stradă este o inconștiență, deputatul PSD a venit cu un mesaj.

"Ați politizat total acest miting, dumneavoastră, PNL și USR! Așa că vă rog să o lăsați pe asta cu politizarea mitingului! Președintele României a ieșit de partea celor care protestează și ieri ne-a zis că sunt românii lui în stradă. Nu cred că mai putem să avem un dialog. La modul în care puneți problema nu faceți altceva decât să manipulați și să folosiți tunurile de propagandă pe care le-ați folosit în ultimii 12 ani. Noi, ceilalți, poporul tăcut, dar care votează - pentru numele lui Dumnezeu! - vrea să strige, la rândul lui, niște lucruri. Și veți vedea ce va striga. Va vedea lumea întreagă, se va auzi și la Bruxelles, și în America, va prelua presa străină. Nu mai încercați să ne puneți pumnul în gură și să ne convingeți că nu este bine ce facem. România tăcută va vorbi, stimate domn, vă asigur, și veți vedea amploarea fenomenului! Dumneavoastră ați scos oamenii în stradă mințindu-i și manipulându-i, așa cum ați făcut-o de atâtea ori prin discul dumneavoastră policianist! Faceți circ alături de USR în Parlament!", i-a spus Liviu Pleșoianu lui Cezar Preda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel