Miting PSD. Badea - Vijulie (PNL), scandal la Antena 3. Abraham: N-am venit să ascult o lecție de prost gust

Violeta Vijulie (PNL) a fost prezentă la Antena 3 după mitingul PSD. Aceasta a avut un schimb de replici cu Mircea Badea, Norica Nicolai și Pavel Abraham, prezenți și ei în studio.

Totul a pornit de la numărul protestatarilor. Reprezentanta PNL susține că aceștia au fost aduși cu forța de către PSD și au fost prezenți doar să facă figurație la discururile liderilor PSD, fără să fie implicați activ.

„Piața este goală. Oamenii au venit, au ascultat discursurile liderilor de partid iar în momentul în care s-au temrinat s-au dus acasă. Cred că oamenii care au venit acolo nu au venit din proprie inițiativă ci au venit la un ordin de partid. Sunt zeci de filmulețe pe net cu primari PSD care spun cum a fost organizat acest miting. Sunt funcționari publici care spun că au fost puși pe listă sub presiune. (...) Iată că acum se scrie o nouă pagină a democrației originală a poporului român. Nicăieri în lume într-o democrație, guvernul care poate implementa orice măsură, având majoritate parlamentară care poate vota orice legislație dorește, să vină în piață și să protesteze împotriva propriei guvernări practic!”, a spus Violeta Vijulie.

Abraham: ”Lecție de prost gust”

Pavel Abraham a intervenit și a spus: „n-am venit aici să ascult o lecție de prost gust”. 

A intervenit și Mircea Badea care a făcut un apel către cei care urmăresc emisiunea: „N-aș vrea să cădem în capcana că lumea trebuie să o convingă pe doamna Vijulie că 'cerul e albastru, apa e udă, apa e verde'. E un demers din start greșit. Doamna Vijulie e reprezentanta PNL, își spune punctul de vedere. (...) Doamna Vijulie, cu toată dragostea vă spun, dumneavostră cu PDL-ul, ăla nu mai e PNL, nu puteți să scoateți o scară de bloc în stradă fără ONG-urile lui Soros”.

Reprezentanta PNL a intervenit și a precizat că „eu vă spun cu toată dragostea pentru libertate că diferența dintre mine și cei care încearcă să mă convingă de alte lucruri este faptul că eu la fel ca cel pe care l-am admirat și îl voi admira întotdeauna, Ion Rațiu, am luptat și voi lupta până la ultima picătură de sânge ca dumneavoastră să aveți dreptul să aveți o altă opinie decât mine”.

„Vă văd luptătoare, da. Vă văd luptătoare. Vă mulțumesc că mi-ați dat dreptul să am altă opinie, vă mulțumesc”, i-a răspuns ironic Mircea Badea.

„Vă contraziceți în termeni, nu e cazul să continui”, i-a spus și Norica Nicolai reprezentantei PNL. „Dumneavoastră știți mai bine având în vedere că sunteți procuror de pe vremea lui Ceaușescu. Sunt absolut covinsă că cunoașteți mult mai multe lucruri decât mine”, i-a răspuns Vijulie.

„Atac la persoană! Când nu aveți alte argumente, atac la persoană!”, a concluzionat Pavel Abraham.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel