MITING PSD. Anunțul lui Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu acceptă organizarea vreunui miting de către colegii de partid, dar că social-democrații din teritoriu vor declanşa o acţiune de strângere de semnături privind susţinerea programului de guvernare.

'Plec de la o discuţie avută în Comitetul Executiv. Colegii sunt foarte încărcaţi de discuţiile şi mesajele pe care le primesc de la concetăţeni, de la oamenii care ne susţin şi care ne-au votat şi care simt, în mod organic, la un moment dat şi ei dorinţa să se exprime în stradă. Eu nu am de gând să accept sau să dau posibilitatea colegilor noştri să organizeze vreun miting. Eu nu am de gând să scoatem în stradă un milion de oameni, pentru că ar fi o luptă între români şi eu aşa ceva nu accept. În schimb le-am cerut colegilor mei, păstrându-ne această atitudine paşnică şi deschisă către dialog, să declanşeze începând de mâine (vineri - n.r.) o strângere de semnături pentru a-şi arăta susţinerea pentru ceea ce voiau să spună dacă ieşeau în stradă, în speranţa că violenţele de azi-noapte nu vor mai fi văzute în zilele următoare şi din dorinţa de a nu escalada acest conflict', a spus Dragnea, într-o conferinţă de presă, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD.

Citește și: MITING PSD. Iohannis reacționează ferm

El a adăugat că semnăturile vor fi pentru punerea în practică a programului de guvernare.

'Vor semna pentru ceea ce ne tot transmit şi prin viu grai şi prin semnale, mail-uri, mesaje şi prin colegii noştri din teritoriu şi prin cercetările sociologice pe care le-am făcut în ultima săptămână. Vor semna pentru a-şi exprima dorinţa ca actul de guvernare să se pună în practică, este un program de guvernare pe care l-au votat şi în care cred şi sunt foarte interesaţi de asta. Pentru asta. Sper să nu fie vreo faptă penală că semnează cineva pe o listă de semnături şi îşi exprimă şi el, tăcut, o opinie', a menţionat Dragnea, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel