EXCLUSIV  "Miting" PNL. Răzvan Prișcă: Dacă e să fim scrupuloși până la capăt... - video

Rodica Mitu / 04 iul 2018 / 13:11 Salveaza PDF Comentarii
Ludovic Orban
Descriere foto: Ludovic Orban

Înainte de votul pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, inițiată de opoziție, liderul PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj prin care se anunța o întâlnire în Piața Victoriei. Liberalul Răzvan Prișcă susține că nu a fost vorba de un miting.

"Dacă e să fim scrupuloși până la capăt, nu a fost organizat ca un miting al PNL. A fost o decizie a domnului Orban luată ad-hoc, cu câteva ore înainte de moțiunea de cenzură. Mergând pe obiceiul de câteva zile de la adoptarea Codului de procedură penală de a exista un miting, domnul președinte s-a gândit că ar fi un gest simbolic să ne alăturăm celor din Piață. Nu am participat nici la conceptualizarea acestui eveniment. Ceea ce vă asigur este că nu a fost gândit ca un miting electoral, politic. Nu a fost organizat de către partid ca un miting în adevăratul sens al cuvântului. A fost o decizie a președintelui Ludovic Orban ad-hoc", a declarat Răzvan Prișcă, în cadrul unui interviu acordat DC News.

"Un miting se organizează și administrativ cu oameni care trebuie să vină, să plece, să ia autorizații de miting. E altceva. Aici s-a dorit a fi doar o asociere cu o mișcare anti inițiativelor care au fost promovate de către majoritate", a adăugat deputatul.

"S-a greșit foarte mult"

Întrebat de ce protestează, acesta a oferit următorul răspuns: "Eu unul protestez în modul în care trebuie să o facă un parlamentar, prin amendamente. Foarte multe lucruri, din păcate, sunt greșite, mergând de la formă și ajungând până la fond. Modul acesta în care s-au promovat cel puțin aceste două proiecte – nu mai vorbim de Legile justiției, altă poveste, aproape încheiată -, dar pe Codul de procedură penală și Codul penal, s-a greșit foarte mult la formă", a punctat deputatul Răzvan Prișcă.

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral aici.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27