EXCLUSIV  "Miting" PNL. Răzvan Prișcă: Dacă e să fim scrupuloși până la capăt... - video

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Înainte de votul pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, inițiată de opoziție, liderul PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj prin care se anunța o întâlnire în Piața Victoriei. Liberalul Răzvan Prișcă susține că nu a fost vorba de un miting.

"Dacă e să fim scrupuloși până la capăt, nu a fost organizat ca un miting al PNL. A fost o decizie a domnului Orban luată ad-hoc, cu câteva ore înainte de moțiunea de cenzură. Mergând pe obiceiul de câteva zile de la adoptarea Codului de procedură penală de a exista un miting, domnul președinte s-a gândit că ar fi un gest simbolic să ne alăturăm celor din Piață. Nu am participat nici la conceptualizarea acestui eveniment. Ceea ce vă asigur este că nu a fost gândit ca un miting electoral, politic. Nu a fost organizat de către partid ca un miting în adevăratul sens al cuvântului. A fost o decizie a președintelui Ludovic Orban ad-hoc", a declarat Răzvan Prișcă, în cadrul unui interviu acordat DC News.

"Un miting se organizează și administrativ cu oameni care trebuie să vină, să plece, să ia autorizații de miting. E altceva. Aici s-a dorit a fi doar o asociere cu o mișcare anti inițiativelor care au fost promovate de către majoritate", a adăugat deputatul.

"S-a greșit foarte mult"

Întrebat de ce protestează, acesta a oferit următorul răspuns: "Eu unul protestez în modul în care trebuie să o facă un parlamentar, prin amendamente. Foarte multe lucruri, din păcate, sunt greșite, mergând de la formă și ajungând până la fond. Modul acesta în care s-au promovat cel puțin aceste două proiecte – nu mai vorbim de Legile justiției, altă poveste, aproape încheiată -, dar pe Codul de procedură penală și Codul penal, s-a greșit foarte mult la formă", a punctat deputatul Răzvan Prișcă.

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel