Urmărește emisiunea live


MITING PNL - Dacian Cioloș. "Dacă eşti printre cei care nu doresc un condamnat penal în fruntea guvernului, VINO"

Partidul Național Liberal organizează, duminică, de la ora 17.00, în Piața Revoluției din București, un miting pentru lansarea candidaților la alegerile parlamentare, dar și de susținere a lui Dacian Cioloș drept premier. 

"Dacă îl susţii pe Dacian Cioloş să conducă guvernul și după alegerile din 11 decembrie, vino duminică alături de noi la mitingul de susţinere a lui Dacian Cioloş şi de lansare a candidaţilor PNL şi a programului de guvernare.

Partidul Naţional Liberal a fost şi rămâne fidel principiilor care stau la baza Platformei România 100 şi are pentru funcţia de prim-ministru al guvernului rezultat după alegeri o opțiune fermă: Dacian Cioloş.

Dacă eşti printre cei care nu doresc sub nici o formă un condamnat penal în fruntea guvernului, dacă nu vrei ca gaşca infractorilor PSD să pună din nou mâna pe putere, vino alături de noi duminică, 6 noiembrie, în Piaţa Revoluției, să spunem împreună: #goCiolos #goPNL", se arată pe pagina de Facebook a evenimentului Miting de lansare a candidaților PNL.

Dacian Cioloș este așteptat să participe la miting. Potrivit liberalilor, la eveniment vor veni în jur de 35.000 de susținători.

[citeste si]

Mitingul PNL trebuia să aibă loc în octombrie atunci când liberalii spuneau că vor aduce la București 50.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel