MITING PNL. Cioloș, pe scenă cu Alina Gorghiu. DISCURSUL PREMIERULUI

Dacian Cioloș a ajuns la mitingul Partidului Național Liberal.

Mitingul din Piaţa Revoluţiei pentru lansarea candidaţilor PNL, a programului de guvernare şi pentru susţinerea lui Dacian Cioloş pentru poziţia de prim-ministru după alegerile parlamentare din 11 decembrie a început la ora 17:00. Mitingul se va încheia după ora 18.00 cu discursurile ținute de Dacian Cioloș și Alina Gorghiu.

Cele mai importante declarații ale lui Dacian Cioloș au fost transmise pe DC News în format LIVE TEXT:

 - sunt aici pentru că ați decis să susțineți platforma România 100. Îmi doresc ca aceasta să nu fie doar o înșiruire de enuțuri, să nu fie doar iluzii.

- trebuie să ne construim acțiunea în jurul lor. Simt că acest lucru este posibil, este posibil să coborâm idealurile în fapte și decizii pe care le luăm zi de zi.

- în al doilea rând, pentru a face aceste lucruri, pentru ca democrația să rămână o valoarea care să transforme România avem nevoie de schimbare în politică și în partide. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le uităm referitor la modul în care s-a făcut în politică. Trebuie să respirăm onestitate. 

- mai cred un lucru și vă rog să îl acceptați cu toată sinceritatea de care sunt capabil. Am văzut și pe diferite pancarte. S-a vorbit despre lider. Cred că România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici. Cred că România are nevoie mai mult ca oricând să acceptăm și să provocăm această schimbare în primul rând în noi. V-aș ruga, întorși acasă, să vă gândiți în ce fel noi putem să ne schimbăm pe noi înșine pentru a cere societății să se schimbe.

- cred că schimbarea începe cu noi și apoi putem să schimbăm societatea. Nimeni nu poate să îmi ceară să mint, să nu spun adevărul de frica de a nu răni. Mă ghidez după conștiință. România guvernată cu bun simț înseamnă o Românie guvernată prin asumarea propriei conștiințe. Lipsa implicării naște monștri. Haideți să ne asumăm schimbarea prin vot! Îmi doresc un Parlament în care politicienii să lucreze pentru oameni. Aș încheia spunând că unii oameni ziceau că vor România înapoi. Eu cred că mai mult ca oricând avem România noastră și nu trebuie să o cerem cuiva. E bine să vrem o Românie înainte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel