MITING PNL. Băsescu distruge mitul Dacian Cioloș: Totul s-a dărâmat

Traian Băsescu a lansat un atac la adresa lui Dacian Cioloș după mitingul PNL.

"De astăzi s-a spart globul cu Cioloş, pentru că, prin participarea la mitingul PNL-ului, el şi-a abandonat statutul de tehnocrat. Nu a rezistat, probabil, presiunilor PNL-ului şi, probabil, şi ale domnului preşedinte Iohannis ', a declarat Traian Băsescu, duminică seară, la Digi 24.

"În momentul acesta, nu mai poate spune 'sunt tehnocratul de la Victoria', în momentul acesta s-a angajat clar de partea PNL-ului. Neutralitatea s-a spulberat şi cred că aici a fost o lipsă de inspiraţie sau, poate, de tărie de a rezista. Este clar că PNL-ul era extrem de interesat să-l atragă în fruntea PNL-ului, într-un fel sau altul, pentru că, pur şi simplu PNL nu are lideri. Doamna Gorghiu nu e un lider de anvergură, Buşoi nu e un lider de anvergură, restul nici nu-i mai ţin minte. Deci, aveau nevoie de un Cioloş, numai că Cioloş, astăzi, a pierdut. Nu mai poate spune: sunt tehnocratul care rămâne pe picioarele lui până când se termină campania şi atunci voi adopta o soluţie", a declarat Băsescu. El a adăugat că 'toată construcţia' legată de Cioloş - premier independent în jurul platformei sale 'România 100' s-a 'dărâmat'.

"Este evident că au fost într-o înţelegere în care ideea a fost că Cioloş emite o platformă, după care va adera la ea PNL-ul, va adera şi partidul lui Nicuşor Dan şi, uite aşa, facem o majoritate. După părerea mea au greşit tactic, chiar dacă strategia a fost bună în faza iniţială, pentru că un Cioloş rămas la Palatul Victoria ferm pe poziţie: nu mă amestec în politică, ar fi reuşit să fie o locomotivă mai convingătoare decât coborât în sânul PNL-ului, cum a făcut astăzi", a declarat Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel