Miting familia tradițională. Barna (USR), comentariu

Dan Barna: CCR nu mai e a României!
Dan Barna: CCR nu mai e a României!

Mitingul de un milion de oameni anunţat de liderul PSD, Liviu Dragnea, este o perdea de fum, pentru că familia tradiţională nu este o temă de actualitate în acest moment în România, consideră preşedintele USR, Dan Barna.

'Am aflat că domnul Dragnea ne promite un miting de un milion de oameni în perioada următoare legat de familia tradiţională. Realitatea este că, nereuşind să adune milioanele acelea cu care ameninţa România de aproape doi ani care să îl susţină în calitatea domniei sale de condamnat penal, încearcă din nou această perdea de fum cu familia tradiţională. Este o temă care pentru România nu este de actualitate în acest moment, familiile din România constată că reforma pe venituri nu e atât de minunată cum a fost promisă şi multe dintre salarii au scăzut şi avem demonstraţiile din sistemul sanitar. În acest context, este adus din nou subiectul familiei tradiţionale şi a unui ipotetic miting pe o temă care nu are nicio legătură şi care încearcă de fapt să ascundă promisiunea atacului pe Justiţie', a spus Barna, la Palatul Parlamentului.

Miting de amploare

Partidul Social Democrat va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului. Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democraţii vor să îşi manifeste susţinerea faţă de familia tradiţională.

[citeste si]

'Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect, a arătat Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel