EXCLUSIV  Miting diaspora. Dan Barna, despre participarea membrilor USR: E foarte posibil

Vlad Manolache / 23 iul 2018 / 10:15 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Președintele USR a clarificat problema cu privire la participarea membrilor partidului la mitingul diasporei de pe 10 august.

Cu câteva zile înainte de mitingul la care și-au anunțat prezența și români din diaspora, au apărut acuze cu privire la faptul că USR ar vrea să politizeze manifestarea prin prezența membrilor în Piața Victoriei. Liderul Uniunii Salvați România, Dan Barna, a explicat care este poziția partidului pe care îl conduce cu privire la acest subiect.

"Nu există o directivă de partid"

"Nu există o astfel de decizie (n.r. de a participa la mitingul de pe 10 august). Singurul lucru pe care l-am declarat este că USR susține dreptul cetățenilor români din diaspora să organizeze acest miting în Capitală. Membrii USR, dacă vor să participe în calitatea lor de cetățeni, ar putea să o facă, evident, așa cum foarte mulți cetățeni români, mă gândesc că, probabil vor participa la acest miting. Nu există o decizie, în momentul de față, ca USR să participe ca partid la acest miting.(...) Faptul că vom fi acolo și vor fi acolo membrii USR, e foarte posibil. Membrii USR, în primul rând, sunt cetățeni și vor exprima liber dreptul la opinie față de acest protest. Nu există o directivă de partid", a declarat Dan Barna pentru DCNews.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24