Miting diaspora 10 august, lovitură de imagine: Organizatorul, lider PSD. Pleșoianu: Un ipocrit!

Roxana Neagu / 21 iul 2018 / 16:14 Salveaza PDF Comentarii
Miting 10 august diaspora
Descriere foto: Miting 10 august diaspora

Mitingul contra PSD din 10 august, la care sunt chemați românii din diaspora, este organizat de un lider PSD. 

Fostul vicepreședinte PSD Diaspora Emanuel Sorin Cioacă este cel care cheamă românii din diaspora acasă, în stradă, în 10 august. 

”Este absolut fabulos, e inimaginabil.” a spus Liviu Pleșoianu. Deputatul PSD a subliniat: ”Deci mitingul diasporei contra PSD organizat de vicepreședintele PSD Diaspora. Nu există ceva mai interesant”. Pleșoianu a mai spus că ”acest domn este un oportunist, un ipocrit, nu mă feresc s-o spun, probează faptele și răzgândirile acestui domn”. 

”Organizatorul mitingului diasporei împotriva PSD este fostul vicepreședinte PSD DIASPORA! (...) Iată cine este domnul Emanuel Sorin Cioacă, organizator al mitingului diasporei din 10 august, cel care se ocupă și de obținerea autorizației pentru protest: (...) În 2015, Emanuel Sorin Cioacă e ales vicepreședinte PSD DIASPORA și își propune, conform comunicatului oficial, „schimbarea mentalității și percepției românilor din străinătate fața de PSD", precum și „căștigarea alegerilor din 2016 de către PSD". (...) La începutul lui 2016, Emanuel Sorin Cioacă înființează Partidului Românilor de Pretutindeni (PRP) și îi îndeamnă pe români să se implice în lupta pentru „justiție" și pentru „statul de drept". La sfârșitul aceluiași an 2016, domnul Emanuel Sorin Cioacă decide însă ca partidul pe care îl conduce (Partidul Românilor de Pretutindeni) să fuzioneze cu... Partidul România Unită. Practic, partidul lui Emanuel Sorin Cioacă (despre care spune la înființare că e de partea „justiției") e absorbit de partidul lui Sebastian Ghiță (...) Ba mai mult decât atât, dacă domnul Emanuel Sorin Cioacă, din Teleorman, intră în partidul lui Sebastian Ghiță și pe lista pentru Senat, la... Teleorman. (...) Văzând că noul său partid (PRU) nu reușește să intre în Parlament, domnul Emanuel Sorin Cioacă se reprofilează pentru a „n"-a oară și își face... federație. În data de 25 aprilie 2018, distinsul traseist înființează, la... Bruxelles, „Federația Românilor de Pretutindeni". Un puternic sprijin pentru federația lui Cioacă a venit de la Olaf Schreglmann, directorul Executiv SPD Bavaria (Partidul Social Democrat din Germania). Întrebat cum vor afla românii din diaspora de existenţa noii structuri, Emanuel Cioacă spune că vestea se va răspândi prin viu grai, dar mai ales prin... social media marketing (Facebook).” a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22