Miting cu japca? Mișcare anti protest PSD. Atac fără dovezi

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

În încercarea de a discredita protestul PSD de sâmbătă, 9 iunie, a fost creat un site unde, sub protecția anonimatului, fiecare poate să spună ce vrea.

În esență, oricine vrea scrie, fără a-și da datele și fără a veni cu dovezi, cum este obligat să vină la protestul PSD.

"Pe data de 9 iunie are loc in Piata Victoriei un miting organizat de coalitia de guvernare. S-a anuntat ca vor fi adusi din fiecare judet intre in 3000 si 15000 de oameni. Deja sunt semnale ca anumite persoane din administratia locala fac presiuni pentru a aduce oameni la Bucuresti. Abuzand astfel de pozitia lor publica.
Daca ai trecut printr-o astfel de situatie sau stii pe cineva care este supus presiunilor, completeaza formularul.

Datele vor fi folosite pentru anchete de presa. Datele personale (nume, email/telefon) sunt optionale si vor fi folosite doar pentru clarificarea situatiei", se arată în descrierea site-ului.

Interesant este că site-ul a devenit funcționat imediat ce a fost anunțat prostestul. În rândurile de mai jos găsiți câteva mărturii ale oamenilor care ar fi scris:

"Maneciu - Primarul

"Lucrez la firma de mobila a primariului din Maneciu, m-a anuntat ca daca nu merg la protest sa imi caut de munca."

Giurgiu

"Presedintele consiliului județean.Care a anunțat locul de adunare Parcul Tineretului,vom primi cartele de metrou,ne vom deplasa în fata guvernului."

Pitesti - Viceprimarul

"Mi s-a impus sa vin cu familia la meeting. Ni s-a promis transport gratuit cu autocarul sau decontarea benzinei daca merg cu masina personala, dar am zis clar ca refuz sa particip iar daca vor mai face presiuni imi voi da demisia inainte sa fiu concediat."

Valea Stanciului, Dolj - Primarul

"Obligatoriu toată lumea din Primărie va folosi auto personal, pe cheltuiala proprie și se va deplasa l a București, cu el va lua în mașină alte 4 persoane! "

Ploiesti - Conducerea institutiei S.C Hale si Piete S.A., viceprimarul A.L.D.E. al orasului Ploiesti

"Lucrez la S.C. Hale si Piete S.A. Ploiesti, institutie aflata in subordinea primariei. Se fac presiuni asupra mea de catre viceprimarul A.L.D.E., directoarea institutiei cat si membrii consiliului de administratie sa particip la acel miting de pe data de 9, desi nu sunt membru al unui partid. Conducerea institutiei este formata din alianta PSD-ALDE. Se fac presiuni si asupra comerciantilor de catre directoare care sunt amenintati ca vor fi evacuati."

Buzau

"Seful PSD Buzau ,Marcel Ciolacu ,prin directorul RAM Tacea Constantin, regie deconcentrata asupra unei cunostinte si angajatilor angajati acolo politic ..li s a cerut raspuns pana joi ,iar daca nu se vor conforma vor avea repercursiuni asupra celor angajati politic ... multi nu vor sa vina si sunt amenintati ca vor fi dati afara . incredibil".

Site-ul se numește miting cu japca? După cum puteți vedea, comentariile sunt pline de greșeli gramaticale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel