Miting anti-Băsescu la Universitate, PDL îl susține în Piața Revoluției

Trei proteste au loc, joi seara, în Capitală.  Pe lângă mitingul anti-USL organizat de PDL în Piaţa Revoluţiei, pentru susținerea lui Traian Băsescu, vor mai avea loc manifestări şi în Piaţa Universităţii şi în Piaţa Victoriei.

Protestatarii anti-Băsescu din iarnă s-au întors  în Piaţa Universităţii.   Atât pe esplanada Teatrului Naţional, cât şi pe cealaltă parte a străzii, la fântână, s-au adunat deja câteva sute de persoane care strigă  "Jos Băsescu!" şi "Suspendare!".

 Ca şi în zilele trecute, ei ies în stradă în semn de dezaprobare faţă de toate mişcările făcute în ultimele zile de clasa politică.

Un protest va avea loc şi în Piaţa Victoriei, unde încă de luni au ieşit în stradă oameni care cer demisia premierului Victor Ponta în urma acuzaţiilor de plagiat ce i-au fost aduse în legătură cu teza sa de doctorat.

Circa două mii de simpatizanți ai PDL s-au strâns în Piața Revoluției pentru susținerea  președintelui Traian Băsescu. Pe ecranul din spatele scenei amplasat în Piaţa Revoluţiei rulează mesaje precum "Statul e în pericol", "Salvaţi statul de drept", "Suspendarea preşedintelui, un abuz", "Salvaţi Arhivele Naţionale".

 Pe scenă se află lideri PDL precum Vasile Blaga, Cristian Preda, Monica Macovei, Cezar Preda, Mihai Stănişoară, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Radu F. Alexandru, Theodor Paleologu, Gabriel Berca, Traian Ungureanu, dar şi Aurelian Pavelescu şi Mihail Neamţu, acesta având şi un steag şi două funii de usturoi.

 Majoritatea celor care se află pe scenă sunt îmbrăcaţi în alb.

 Participanţii au steaguri, dar şi pancarte cu lozinci precum "Respectăm învăţământul românesc, condamnăm impostura şi furtul intelectual!", "Ponta demisia", "Apăr Curtea Constituţională", "respect pentru Curtea Constituţională".  "Doamne, ocroteşte-i pe români!" se aude cântând în piaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel