Mitică Dragomir audiat de procurorii DNA

Mitica Dragomir
Mitica Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este primul membru al CEx care a fost audiat deja la DNA în cazul excluderii Universităţii din fotbal.

Mitică s-a prezentat azi la ora 11:00 pentru a răspunde întrebărilor procurorilor. "Da, domne', am fost azi la DNA şi am dat o declaraţie. Vă zic şi vouă ce le-am spus procurorilor, şi anume că Mititelu nu înţelege că membrii Comitetului Executiv doar au pus în aplicare deciziiile comisiilor independente ale FRF. Ce treabă au, domne, preşedintele FRF şi cel al Ligii?! De ce Mititelu nu s-a adresat înainte la TAS şi s-a dus în instanţa civilă?! Uitaţi-vă ce se întîmplă cu FC Sion în Elveţia: UEFA nici nu bagă în seamă hotărîrile instanţelor civile", a declarat Dragomir pentru GSP.ro în urmă cu puţine momente, informează Gsp.

Şeful Ligii îl ameninţă şi el pe Mititelu cu puşcăria: "Garda Financiară va ancheta modul prin care Mititelu a indus în eroare FRF pentru a oţine fraudulos licenţa, obţinînd astfel peste 1,5 milioane din drepturile TV. După ce acest raport va fi finalizat, pe Mititelu îl aşteaptă ani mulţi de puşcărie. LPF îl va da în judecată".

În urma sesizărilor lui Adrian Mititelu, procurorii DNA au început să cerceteze cazul excluderii Universităţii din fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel