MISTER. Elena Udrea, despre dineul de la Cotroceni

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a participat, luni seară, la un dineu organizat la Palatul Cotroceni de Clubul Politic. La dineu, au participat politicieni, ambasadori şi directori ai unor companii străine din România. Elena Udreaa vorbit, la Jocuri de Putere de la Realitatea Tv, despre dineul de luni seară de la Cotroceni.

"M-am mirat când am văzut atâta agitaţie. Este un club politic pentru că îşi propune să atragă elitele să intre în politică. Are o conducere, sunt membră a acestui club ca foarte mulţi alţi oameni politici", a spus Udrea.

Întrebată dacă a fost invitată de Băsescu, Udrea a răspuns: "Categoric nu. Eu am fost invitată de conducerea clubului în calitate de membru al acestui club.

Udrea a mai spus că nu s-au strâns bani pentru campanie la acest eveniment, aşa cum s-a vehiculat în presă.

Citește și: Elena Udrea, alături de Traian Băsescu, la dineu, la Cotroceni

"Clubul are anual această întâlnire în care se discută cu cineva important din societate. Anul acesta, având în vedere că Traian Băsescu îşi termină mandatul, l-au solicitat pe dânsul să participe la întâlnirea anuală. Fiind foarte mulţi şi neavând unde să organizeze, s-a decis să se meargă la Cotroceni", a mai spus Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel