Mișcarea Populară: Băsescu se pregătește să fie premier în 2016

Marian Preda
Marian Preda

Președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda, susține că președintele Traian Băsescu se pregătește ca din 2016 să ocupe funcția de premier al României.

Iată mesajul postat pe pagina personală de Facebook a lui Marian Preda, după discursul în care Traian Băsescu a militat pentru renunțarea la majorarea accizei la combustibil, în caz contrar amenințând că va retrimite Bugetul pe 2014 în Parlament și îl va ataca la Curtea Constituțională dacă va fi cazul:

"1. Avem un prim-sinistru care habar nu are de economie; cine oare are competențe și ar trebui să fie prim-ministru în România?  2. Înainte de alegerile din 2004, PSD a mărit competențele constituționale ale președintelui, pentru Adrian Năstase; cine a beneficiat de asta?  3. Pentru alegerile din 2016, PSD vrea un președinte mai slab și un prim-ministru cu atribuții sporite! Cine va fi prim-ministru din 2016? Trei întrebări – același răspuns: USL-iști, de cine vă e frică, nu scăpați!!!"

Vezi și: Băsescu amenință Parlamentul și pe Ponta: Dacă nu renunță la majorarea accizei pe combustibil, trimit Bugetul înapoi și îl atac și la Curtea Constituțională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel