Mișcarea Populară, atac la creditele familiei Ponta

Marian Preda
Marian Preda

Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară, atacă creditele familiei Ponta. El a scris, marți, pe pagina de socializare că parlamentari sunt categoria de clienți cu riscul cel mai ridicat la împrumurile bancare și tot ei vor să ancheteze o persoană privată, Ioana Băsescu. Marian Preda sugerează ca parlametarii să înceapă cu ei înșiși, "în special cu cei de la PSD", atrăgând atenția asupra Oanei Mizil și a familiei Ponta. 

"Categoria de clienți cu riscul cel mai ridicat la împrumuturile bancare este cea a parlamentarilor după câte mi-a spus un cunoscut care se ocupă de credite. Este logic, au venituri (legale) relativ mici și mulți nu și-au achitat în trecut ratele. Interesant este că tocmai ei vor să ancheteze o persoană privată, Ioana Băsescu, cu venituri suficiente pentru a acoperi ratele la creditul contractat și cu un istoric impecabil în relația cu băncile", a scris Marian Preda.

Președintele FMP a adăugat: "Le sugerez parlamentarilor să înceapă cu ei înșiși, în special cu cei de la PSD. Iată un exemplu: - ”Oana Mizil a contractat patru imprumuturi la patru banci diferite, in franci elvetieni si in euro, in perioada 2007-2009, care totalizeaza aproape 1,7 milioane de euro - 1.667.000 de euro” - Pot să continue cu familia Ponta care are imprumuturi la fel de mari, dar mai dubioase din moment ce sunt garantate cu o pensie de 1300 de lei. Dar la noi, după cum știm, hoții strigă hoții!! Să-i vedem cu cât tupeu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel